Historie

Op 16 jarige leeftijd is Matheo gestart als ondernemer. Zijn vader had toen op de ouderlijke boerderij aan Eind 16 te Nederweert-Eind een varkens- pluimvee- en akkerbouwbedrijf. In maatschap zijn ze gestart met de bouw van een vleesvarkensstal aan de Houtsweg in Nederweert-Eind. Dit was in 1983.

Later volgde op deze locatie in 1986 een tweede vleesvarkensstal. In 1990 is Matheo getrouwd met Monique en zij hebben toen het bedrijf van Harrie & Nel Greijmans overgenomen. Op Eind 16 hebben ze toen nog een jaar legkippen gehad, daarna zijn hier de bedrijfsactiviteiten gestopt. In 1991 hebben we een 3e vleesvarkensstal gebouwd aan de Houtsweg.

In Ospel hebben we in de jaren 1994, 1995 en 1997 enkele locaties bij gekocht voor het houden van vleesvarkens.

Naast de vleesvarkens hebben we ook akkerbouwactiviteiten. We verhuren aan derden grond of telen zelf produkten. Momenteel hebben we de vleesvarkensstallen verhuurd en houden we ons bezig met het up-to-date houden van de vergunningen van de diverse lokaties en de aankoop, verbouw en verhuur van onroerend goed en vakantiewoningen.

Monique is in 2007 gestart met een administratiekantoor waar ze voor zowel bedrijven als particulieren de administratie verzorgt.

Matheo en Monique hebben 3 kinderen; Mira, Anke en Rens.